Follow Dashboard
Tokens?

TITLE; sahabat ♡
Sunday, 9 December 2012 | 00:40 | 0 comments

hyee.. nak ceritah pasal sahabat lak nihh..Dania adee ramaiii sahabat :) adee .. hak hak.. kiree ramai lah jugakk kan ? okeyy.. nak cerita sikit nie.. ape perasaan korang kalau hidop korang nih kosong ? maksudnyaa takde sahabat.. mesti sakit kan ? hurmm. Dania ade sahabat.. semuanyaa boleh pakai tauu.. kalau nak cari sahabat memang susahh. tapi kalau kita tak usaha macam mana nak dapat kan ? hurmm.. saahabat Dania nie terdiri daripada baik, gembira, sentiaasa tenang, pandai simpan rahsiaa,tak pernam membenci orang, suka buat lawak, suka kongsi masalah and yang paling pentingg pandai jaga hati Dania.

okeyy.. selesai tengok gambar die.. okey takyah nak senyum sangat lahh.. tahu die comell.. tapi jangan harap
nak rampas die dari Dania kayy ? name die Adlin Adriana.. die nihh Romeoo Dania tauu.. hak hak.. jeles lah tuhh.. padan mukaaa tak ade romeoo comell macam Adlinn :P padann mukaa.. die nih suka kongsi masalah ngan Dania.. nanti ade mase die tolong Dania.. ade mase pulak Dania yang tolong die.. die nie baik tapii.. kalau korang cabar kesabaran die.. haihh.. tak hidop lame korang.. so ? jangan cabar kesabaran die kay ?  kalau ade yang cabar kesabaran die or buat die nangis.. siap korangg Dania sepak muka korang guna kali laju laju selama seminggu :D.. kejam ? tahuu pon.. kalau taknak kena.. jangan lah cari pasal eaa ?

okeyhh.. takpayalah tangan tuh ringan sangat nak cubit pipi die.. tahu die chubby + cute.. name die Adleena Aziera.. kitorang panggil die Ad.. perangai die nih seakan akan perangai Dania jugak lahh.. yang bestnyaa die nih kan ? die suka buat lawak.. haaa.. korang ade ? nak jeles ? dipersilakan lahh eh ? padan muka takde sahabat macam die :P untungg tau siape yang sahabat ngan die nih.. die nih baik.. tapi ade kekadang nihh jahat sikit lahh :D/die suka buat lawak.. die akan selalu buat kitorang ketawa walaupon mase tuh tengah sedih gegilaa.. die akan cuba sedaya upaya untuk buat Dania gembira.. baik kann ? haa.. sorry ehh kalau korang takda sahabat cam diaa.. hak hakk.. soo sadd :') okeyy.. dah ? haa.. satu lagii.. kalau korang buat die sedih or mempermainkan perasaan die.. korang takboleh tidurr selama 5 minggu sebab buat die sedihh kay ?okeyy..

oii.. agak agak lah kalau die nih comell ponn.. Dania tahu lahh die nih triple comell.. takpayah lah sampai 12 ekor lalat masuk kat dalam mulut tuhh.. dah dah.. tutupp mulut tuhh kayy? tak pasal pasal Dania yang kene tangung kalau korang sakit perut sebab bace blog nih.. haihh.. macam macam lah korang nih..okay.. die nih name Fahira Ardina binti Rashid.. cewahh.. name die jek penuhh... kitorang panggil die Nana.. die nie baik+comel + pandai tauu.. and.. die nie takpernah nangis.. yang terlebih awesome tuh.. die akan nangis sebab kawan die jek.. kalau pasal lain die tak kesah.. baik kan ? ohh soo sweet :') die nih tak pernah nak marah orang tauu.. die tih triple baikk sangat sangat.. die pon suka buat orang ketawa.. hobby die lain daripada yang lain.. nak tahu ape ? TIDUR adalah hobby die.. hak hak.. nasib muka kau comel Nana . kalau tak tak tahu lahh.. okey.. one thing.. korang jangan sesekali nak cari pasal ngan die kayy ? kalau tak.. jumpa kat parking lot BPmall yang kat tingkat atass.. Dania nak baling korang dari atas tuhh sampai masuk kat dalam lubang kubur cinaa :D


jangan pandang dia lama lama ! k tahuu die comel.. tapi kalau korang pandang dia lama lama nanti Double A marahh..aiyok tak taiyokk.. tangung sendiri kayyy... ok.. name die Nursahira Fatin. kitorang panggil die Atin..sebab ? sebab name die Fatin lahh.. haihh.. macam macam lahh..haishh.. okeyy.. die nih comel+baik+suka simpan rahsiaa.. tapii kan. kalau korang ngengade org something like that kan.. habislahh korangg.. takboleh nak selamat kan lagii dah .. dah memang tahap kritikal dah tuhh.. die nih paling benci kalau orang bocorkan rahsia die.. dan die takpercaya pada orang yang takre simpan rahsia n kepoh.. pahamm ? kalau nak kawan ngan die niee kan.. korang kene paham die betul betull.. kalau tak say goodbye lahh.. nampak tak gambar die ? kan kan ? die nih peminat setiaa Manchester United.. jangan sesekali korang hina MU depan die.. kalau tak.. pelempang marii.. pelempang die berbisa tauu.. nak rasaa ? cubalahh kalau nak lah.. takda paksaan..okey.. last thing.. jangan sesekali nak buat die marah kayy ? kalau tak kan ? korang
menyesal seumurr hidup kay ? okey..

dah ?okeyy.. bestkan kawan cam dieorg nihh.. nak sahabat cam nihh tak ? nak ? so korang kene usaha untuk cari sahabat cam nie.. and korang jangan sia siakan sahabat korang.. sebab korang akan menyesal sebab sia siakan dieorg.. okey.. pesana ringkas dari Dania.. bye byee..


TITLE; story of today :')
Wednesday, 28 November 2012 | 07:28 | 0 comments
hyee.. nak ceritaa pasal tadu nihh..pada zaman dahuluu~ jyeahh... haha tipuu jek lahh.. tapi pergi Ayer Hitam, kitorang pergi harini sebab harinii hari Rabu! jyeah.. betullah.. harini kan Rabu ? haha.. ok ok.. sebab harini ade pasar Rabu.. name pon hari Rabu kan ? jyeahh.. ok lah.. nak cerite nih.. kat sane ade banyak barang.. tapi barang pakaian jek.. macamm baju, seluak, skirt, tudung, baju kurung.. ala ala gituu lahh.. kat sane kan ? kene datanf pagii.. kalau datang kol 12 dah habis.. and then panas gilerr kot.. haih.. sesiape yang pakai baju 2 lapis tuh kan ? kesiann lah kat korang eh ? :') ok kat sane tadii kan.. Nad beli skirt panjang :D nak pakai ngan kemejaa.. tapi kan ? skirt tuh besarr sikit lahh.. kalau jalan kan ? boleh terlondeh skirt tuh .. haihh.. hahaha.. ok takpe. pakai tali pingang kan ? lepass tuh pergi makann.. kat restorang area situ jekk.. lepas tuh ? kitorang beli Putu Bambu. sedappp ! pastuh boleh jumpa lak apek DURIAN ! haha.. borong lah sampai 10 biji durian.. banyak tak ? banyak tak ? semuanya RM30 ringgit.. ok.. then letak lahh kat boot kereta.. kat situ ade cousin punye straller *anak die punya.. mase dieorg letak durian tuhh kat atas anak die punye straller kan ? die buat muka ! WTF thooo pon nak merajuk eh ? kalah Nad.. die tuhh memang ngengade sikit tauu.. haihh.. apee daa.. then sepanjang jalan balik thoo die senyap jekk.. tapii sampai kat rumah kan ? ok pulak die ? haihhh pelik pelik~ ok lahh.. sampai kat sini jek kite gossip eh ? hah ?! gossip ?! takde lah.. tipuuu jek.. ok bye !
adik Nad dapat Teddy Bear ! nak jugakk !

TITLE; great moments with them :')
Tuesday, 27 November 2012 | 07:27 | 0 comments
hye.. nak story mory nih ? boleh ke tak ? boleh kan ? nak cerite pasal sorang kawan nih.. die baik sangat :') tapi die nak pindah Seremban.. sedih kan kan kan ? ok.. satu malam nih.. die tanye.. ' nad.. kau sayang aku tak ?' die tanye.. past balas.. 'sayang, kenape ?' die balas balik. kalau aku takde kau sedih tak? maksud aku MATI'balas lah balik kat die..' sedih lah.. gile ke tak sedih ? boleh tak jangan cakap pasal benda tuh ?' kite balas.. mase tuh air mate nak meleleh dah..tapi tahan jek..'aku nak kau datang kenduri arwah aku tau nanti' die balas balik. air kat hujung kelopak mate dahh mase tuhh..' boleh tak kau jangan cakap macam tu ? sedihh doee..' balas balik.. pastuh buat status.. 'fini kau jangan lah pindah.. sekolah kat sini kan banyak ?' pastuh dieor pon komen.. pastuh die komen 'kalau aku dah mati aku nak korang datang kenduri aku tau ?' pastu kite balas balik 'boleh.. tapi 68 tahun akan datang'die balas balik..' tak.. tak lama lagi' mase tuh dah tak tahu nak buat ape dah. pastuh tak larat sangat teros log out..ok lahh.. ni kisah kite mase zaman sekolah rendah ;) jap lagi menengah pulak.. bye bye sekolah rendah.. welcome sekolah menengah.. it was a great moments with my buddys :')


TITLE; GATHERING ? puihh lahh..
| 04:07 | 0 comments
hye hye hye.. dah lame tak jumpe kan ? k tahuu rinduu kite? k perasan lebih kan ? haha.. k lahh .. sampai kat sini jekk.. bye ! eh ? haha gurauu jekk lahh...
   Asalammualaikumm ! nak cite pasal gath BJBU nih ? hah ? GATH ? bestnya ? huh best lah sangat ? gaduh ade lahh ..tak gune ! dah lah kene marah mase balik tuhh.. dieorg lahh.. kite tak pon :D haha.. k nak cite nih.. mase datang tuh ? naik driver lah.. namenye Fahyra.. hahak.. bukan driver lahh.. kawann lahh.. ok.. datang datang jek dah problem.. kate nak tengok pntianak vs> orang minyak ? tapi takde pulak.. pastuh dieorg berpecahh.. mane tak problem ? haish.. itu ok lagi.. mase tengok wayang ? lagii best.. Fatin, Fahyra ngan Adleena ? dieorg keluar wayang pergi BIG APPLE ngan COOL BLOG ? pehh tak ajak.. oj lepass wayang ? pergi roof top nak snap geng ? puihh.. kene marah ngan guard adelahh ! buat maluu kaumm jekk..lepas kene marah ? pergilah bowling.. mula mula nak main bowling 3D jek kat fone.. pastuh kene pakse pulak ? piuhh.. terpakse lah mainn..haishh.. buat maluu jek dapat 69.. haishh.. takpe takpe.. ok tengah main ? ade dua orang hamba ALLAH *Abang angkat siape lah nih ? ;)* die suruh kitorang snap ? huh nasib aku tak joinn..kalau tak ? gile lahh kot.. tahu tak siape ? JANTAN TAK GUNA dengan ex abang angkat Adleena.. ok ? dah siap main bowling ! pepuihhh.. buat gaduh jek kaum ADAM nih.. siall pon ade jugak lahh.. syok nak mainn.. tapi baling bola bowling ponn sampai jatuh ? haihh siape lah tu. dahlah baling bola bowling warne PINK.. k tahuu.. kite rase kite ponn dah suka PINK? ape sehh.. tapi dapa 8 ! tapi tu ok lagii.. tahu tak kitorang tunggu dieorg sampaii pukul 6 ? haish.. ape lagii ? gaduhh lahhh.. haha.. best (Y) pastuh kat BJBU kau adam kate 'Wehh kitorang mintak maaf ' ok.. gituu kan ? senang jekk.. ok takpe.. dahlah sampai rumah kol 7:15 malam ? wooo lamee tuhh..haha.. balik masing masing kene marah ngan mak bapak dieorg.. tak termasuk kitee eh ? kitetak kene marah pon.. ok lahh.. rasenye terlampau boring lahh citee nih.. nanti lah cerite yang best best kayy ? byee..


TITLE; tak gune punye budak !
Tuesday, 13 November 2012 | 06:15 | 0 comments
oi budaj tak gune! kau pahal ah nak tipu orang segala bagai ? bodoh eh ? tak ade otak ke ? sini aku ajar kau... kalau dah buat die suka kat kau, jage lah hati die bongok ! yang kau kate couple tuhh dosa segala bagai tuh ape hal arr ? mase mintak couple ngan die tuh tak pikir lak kan dosa segala bagai tuh ? bodoh sangat ke ? bongok eh ? pastu kau kate.. kau sayang Adleena ? kau kate kau da tak sayang Fahyra ? eh siall lah kau.. lepastu last last kau kate kau tak sayang Adleena sebab kau saje nak jeleskan Fahyra ? taik kau lahh..pastuh kau suruh si Adleena cari orang lain ? eh kau ni kenape arr ? asal kuajjja sangat? kau tak kesian ke kat adik angkat kau ? kau tak sayang ke kat gf kau ? dieorg selalu oakan kau tahu tak ? kau ade buat macam tu kat dieorg ? aku rase tak ade kan ? kau ni memang kuajja lah kan ? kalau aku ade kat sebelah kau kan ? aku pijak kepala kau bagi tancurr kau tahu tak ? bodoh punyee orangg. busukk punya orang..



TITLE; birthday ANIS..
Monday, 24 September 2012 | 08:56 | 0 comments

k..nampak x muke kite tuh..alahai..x kan x nampak lakk..alahh yang kat depan baju pink kotak kotak tu..haaa..nampakkan??ok bagus..eehh..nampak x kite punye romeoo..tu hah tudung hitam baju merah..haa..dah sudah..penyakit melopong sudah kembali dah..tutup mulut tuhh..penyakit tollah korang nieh..k nampak x birthday girl??alah yang baju kotak kotak pakai cermin mate tuhh..haa..yang berdiri tuhh..nampak kan??k..k..tahu die comell..hehehe..puji sehh...:P kk..mase kat party tuh..ade sorang minah nie namenya wawa..die melantak ayam..sampai 4 ketul..ish x patut..hahaha..wawe..jangan marah yehh..die yang balkang skali tuhh..tudung coklat tu..alaaa..macam najwa latiff tu..eleh kembang sehh..k x yah nak kembang sangat lah wehh..k..alahaii..



bolehlah best..tapy yang x boleh belah..'wani mane jalan tiger nie'haish..nak patah kaki aq jalan nan wani semate mate nak cari jalan tiger..huh..budak kat surau kate belok kanan..mamat lagi sorang tunjuk kiri..haishh..x tahu lah nak cakap ape..yang jumpe jalan elephant..huh..pastu masuk jalan elephant jumpe lak anjing..pehh sakitnye haty ini..pastu x ade kerja lepak kat simpang nan sorang mamat nie..x..xyah nak kene tunjjuk gambar kan wani..hehehe..hachemm..wani!laen kali kalau nak makan kaca..jangan kutip tepi jalan ye kawan ku sayang?kalau nak pon..samak lah dulu!ish kau nie..x paham aq lah..haha..lagi satu..kenape x ajak aq nak banting kau punye telefone tu..ingatkan nak join..tapi bateri dah masuk lonkang..huhu..poor of you..hehehe..bubbye..

TITLE; romeoku!!
Thursday, 13 September 2012 | 02:33 | 0 comments
hyee...tengok muka dak kat bawah tu..comell kann..haa..dielah romeoku..hehehe...jangan jelous..ok..name die..Adlin Adriana..just call die alinn...ehhh..alin tau bukan darling...:P heheh..x kesah lah nak panggil die ape..yang penting die nie cute kan...ye tahu cute sesangat...jelous sekejap...ok dah..kejap je..x boleh lame lame nanti ade orang benci...nak tahu siape...hmmm..rahsia lah...ok...die nie baik sangat sangat sangat..and friendly...tapi kalau die marah...hmmm...damn lah kau jawapnye....hehehe..jangan marah ye alin...just joke...
haa...bawah pulak...ok tahu lah die nie cute sangat...sampai meleleh air liur tu...ok...tutup mulut tu..die nie caring gile gile gile gile..pantang tengok muke kite masam sikit...nanti mulelah die nak tanye nape..haa..caring kan kan kan...kau hado?? :P alin nanti kite gi dating eh..dengan Nuryn Syafiqah..ok..kalau nak dating mesti ber-3..kalau x..x baik..ok..bubye..i love you damn much alinn!!


Old things